maandag 14 mei 2012

Tijd vliegt, Dagen gaan snel

Dus hier ben ik lopend, waar naar toe, weet ik niet , maar ik ben opzoek naar gemeente de bilt. Ben er nooit geweest. Volgens 9292ov moest ik uit de bus stappen bij konijnenlaan, en dan 5 minuten lopen. In welk richting? Welk weg zal ik nemen? Hebben jullie dat ooit meegemaakt? Ik geloof van wel. Mijn besteming was wel bereik op één of andere manier. In één keer gelukt, zonder mensen voor de weg naar 013 te vragen (zoek maar op youtube " de weg naar 013" van jurgen rayman). Als gelovige kan ik mijn succes als iets heel bijzonders verklaren. Dat ga ik nu niet doen. Mijn logica zei: " loopt eerst deze straat in en kijk je horloge... Als je langer dan 5min loopt, zit op de verkeerde weg". Uiteindelijk kwam het op neer dat ik me pakket nog niet daar ligt, maar ik moet er nog niet bezorgd om worden. Great, dacht ik, als ik verdwaald was en dit te horen zou krijgen zou ik echt teleurgesteld zijn.

Maar ik ben weer geïnspireerd, en op verzoek van mensen en om aan mijn belofte te houden, heb ik besloten om hierover te gaan schrijven, voor de liefhebbers. Ik ben weer onderweg naar mijn volgende bestemming, in de bus.

Het avontuur is over, as woensdag wordt het weer wat, na 15uur. Tijd heeft geen vleugels maar het vliegt, het weekend heeft geen wielen maar het ging snel. Het enige wat omhoog gaat en kom niet meer naar beneden komt is je leeftijd. We zitten bijna op de helft van 2012 en het einde van het schooljaar. Doelen worden snel bereikt en nieuwe doelen worden gemaakt. Voor mij is het bijna tijd om aan mijn nieuwe doel te beginnen. Ben benieuwd hoelang ik over het behalen van deze doelen me gaat duren.

"Kijk hoe het gaat nog duren voordat ik binnen mag  komen, zien ze niet dat dit me hart is, hoe lang moet ik nog dromen.......want ik wacht al zolang.." - keizer ft nino en Lucky  LuQ- ik wacht al zolang

Tijd vliegt, vorige week donderdag heb de hele nacht door domino gespeeld bij een paar vrienden. En nee, dat is niet de hele nacht domino's achter elkaar zetten en dan duwen. Nee, het echt spel zoals we op Curaçao spelen. Ik vind men hier domino moet leren spelen, het is een spel waarbij je vaardigheid nodig hebt en waarmee je veel plezier kan beleven. Met je flesje rum, bier of cola erbij, beleef je de tijd van je leven tijdens het spelen. Die avond heb ik een schoen uit mijn schoenen winkel kunnen weggeven. Jah, ik heb een schoenenwinkel volgens de groep mensen waarmee ik domino speelt, want ik heb er veel van hun gekregen. Men krijgt een "denkbeeldige" schoen als men 10 punten heeft terwijl de tegen partij nog onder de 5punten zit. Theoritisch heb ik er veel schoenen in mijn leven gehad, want ik speel vanaf jong af aan. Nu herinner ik me nog dat ik iemand domino zou leren spelen, maar dat gaat niks worden, denk ik, want tijd vliegt en de dagen gaan snel.

Alles gaat snel, voordat je weet is alles voorbij, niks is ondeindig maar komt altijd op een eind. Dus geniet van je leven ook al duurt het maar even. Hoe je dit moet doen? Met style, because you are awesome like that.
-------------------
PS. special thanks goes for the author of http://xtc-always.blogspot.com/ for helping me with this post

3 opmerkingen:

  1. Er is wel tijd om mij domino te leren hoor :D Ik maak tijd! en jij ook :P Super leuk <3 Ik ben liefhebber! See Words, hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha :D keep writing, you may not like it but you're good at it :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. pfff i see what you are trying to do, not gonna work, its my choice :p

    BeantwoordenVerwijderen