donderdag 10 mei 2012

Genesis, waar het begon!Dus dat mensen, het begin van een nieuwe bezigheid. Aangezien dat ik af een toe wat te delen heb, deze blogsite. Ik kan niet veel beloven maar ik doe me best om jullie op deze manier te vermaken. Natuurlijk zijn al jullie reacties, tips of berichten welkom.

Wat te verwachten?
Tot nu toe kunnen jullie verwachten dat ik niet veel gaat zetten, omdat ik redelijk nieuw ben met zulke gedoe. Maar op lange termijn zie ik mezelf veel meer schrijven en bijzondere dingen met jullie dingen die ik mee maakt.

Wat ik vandaag heb meegemaakt?
Vandaag was mijn vrije dag, of soort van vrije dag. Lekker lui uitslapen op mijn pijnlijke oor, maar hier kom ik later op terug. Je zou denken dat men op een vrije dag zijn alarm uitzet en door blijft slapen. Wel mijn wekker ging om 7:30 om en zonder problemen heb ik deze uitgezet en door geslapen. Voor mijn geluk begon mijn mobiel op een gegeven moment te trillen, alsof er 1000 berichten binnen kwam. Jah he, daar wordt je zeker wakker van. Ik met moeite mijn ogen open doen en naar mijn telefoon kijken wat er aan de hand was, terwijl ik gewoon verder wou slapen. Het kwam op neer dat de "mute group" optie dat ik ingesteld heb op een van de whatsapp groepen is uitgelopen. Dus de mensen die naar school of werk moesten begonnen hun dag met whatsapp "Moru " "Moru" ( dit is een manier om Goede morgen te zeggen in het papiamento). Samen met iemand die heel belangrijk vindt dat ik opstond en iets nuttig doet vandaag, hebben ze me uit bed kunnen krijgen. Zo ben ik hiermee begonnen. Dit was het begin van mijn dag en begin van mijn blog. Mooi genoeg een blog waar ik niet weet of er iemand het gaat lezen. Een blog dat ik voor het eerste keer schrijft. Een blog waarmee ik mijn gedachten openbaar maakt. Een blog geinspireert door een andere blog.

Ten slotte
De laptop waarmee ik nu bezig bent, is heel vervelend om mee te schrijven en omschrijven wat ermee aan de hand is. Het is zo dat een knop van me numerieke blok kapot is (nummertje 6) waardoor ik mijn cursor niet rustig terug kan zetten om iets te verbeteren, met numlock uit (denk ik). Als ik numlock aan zet krijgen jullie een tekst vool men 6sjes. Voorbeeld hieronder

Dit 6is 6een v66oorb6eeld v6an 6een 6tekst 6waar 6ik mijn 6numlock 66aan 6heb6t 6gez6et, 6het 6is 6heel 6v6erv6elend 6v6ind 66ik 6omdat 6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666dit 6kan 6geb6eurekn.

Voordat ik ga afsluiten moest ik nog vertellen hoe het komt dat ik een pijnlijke oor heb. Wel gisteren wou ik me Mohawk bijwerken met mijn nieuwe tondeuse. Als ik wist dat deze tondeuse zin had in een stukje oor, had ik een andere gebruikt. Ik ging haren achter me oor weghalen en "yum yum" ging mijn tondeuse op me oor, en daar gaat een stukje van me oor dacht ik. Raar genoeg voelde ik niks, geen pijn of een waarschuwing dat mijn oor hebt geknipt. Na enige tijd merkte ik bloed, druppel bloed op mijn lichaam, en toen pas had ik het door dat ik een stukje oor kwijt ben. Maar het kan gebeuren. "Korta orea" kan ook in het papiamento geinterperteerd worden als "vreemd gaan", maar dit was niet het geval.

Zo ik heb een behoorlijke stuk vandaag geschreven, ik laat het hierbij. Net als andere mensen hun slot zin hebben voor alles wat ze zeggen of schrijven, eindigt ik ook met style.
.
.
.
Because I'm Awesome Like That,
Dyoxler

2 opmerkingen:

  1. whahah funny :D I'm totally reading your blog <3 Super awesome that you're right anto bo tin ku yudami ku mi background enzo :( Ok? doeiiii!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil je volgen via hotmail, je moet dat instellen! en wel weer nog iets schrijven, een keer xD

    BeantwoordenVerwijderen